جلسه هماهنگی واحد های حراست وحفاظت فیزیکی

جلسه هماهنگی واحد های حراست وحفاظت فیزیکی مراکزدرمانی دانشگاه علوم پزشکی در مرکز قلب شهید چمران برگزار شد جلسه هماهنگی واحدهای حفاظت فیزیکی بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تاریخ ۳۰مرداد۱۴۰۲ در مرکز قلب شهید چمران با هدف ارائه بهتر خدمات برگزار شد. لازم به ذکر است این جلسات به صورت دوره ای در مراکز درمانی با حضور کلیه همکاران واحد حفاظت فیزیکی بیمارستان ها و مسئولین حراست دانشگاه و  مراکز درمانی برگزار می گردد. در این جلسه نیز در مورد ایجاد بهتر و دقیق تر در نظم و امنیت برای بیماران و همراهان و همچنین پرسنل گرانقدر در محیط درمانی که از جمله وظایف پرسنل محترم واحد حفاظت فیزیکی است مورد بررسی قرار گرفت تا به بهترین شکل آن را تامین نمایند و خدمات بهداشتی ودرمانی در سطحی مطلوب ورضایت بخش در محیطی آرام برای گیرنده ودهنده خدمت ارائه شود.