x

انتخاب مدیرمرکز قلب شهید چمران به عنوان مدیر نمونه در بهره وری سازمانی در بین مدیران مراکز تابعه دانشگاه

روز پنجشنبه مورخ ۲۹ تیرماه ۱۴۰۲ اولین نشست فصلی قرارگاه مدیریت و افزایش منطقی درآمدها و کاهش هزینه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که بصورت تخصصی به بررسی مقوله بهره وری سازمانی می پردازد با حضور رییس و معاونین دانشگاه، مدیران ستادی معاونت توسعه و روسا و مدیران مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانی در تالار شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید. بنابراین گزارش، در این نشست مدیر مرکز قلب شهید چمران جناب اقای دکتر محمد رضا شفیعی بعنوان مدیر نمونه در بهره وری سازمانی در بین مدیران مراکز تابعه دانشگاه برگزیده شدند. ضمن عرض تبریک به مدیریت ارجمند مرکز، سعادت و سلامتی و توفیقات روز افزون را برای ایشان آرزومندیم.