شهادت امام رضاتسلیت باد

مدینه شد ز داغ مصطفى بیت الحزن امشب
فضاى عالم هستى بود غرق محن امشب
مکن اى آسمان روشن چراغ ماه را کز کین
چراغ لاله شد خاموش در صحن چمن امشب . .

برگزاری کلاس باز آموزی اتوماسیون اداری

در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۶/۸/۲۲کلاس باز آموزی اتوماسیون اداری با حضور رئیس امور عمومی مسئولین واحد ها و بخش ها تشکیل گردید

تبریک روز رادیولوژی به پرسنل واحد تصویر برداری

" ۸ نوامبر مصادف با ۱۷ آبان ماه سالروز کشف اشعه ایکس توسط رونتگن دانشمند آلمانی که با عنوان روز رادیولوژی نامگذاری شده است گرامی باد.

این روز بهانه ایست برای تقدیر و پاسداشت از خدمات بی حد و اندازه پرتونگاران و رادیولوژیست ها در تشخیص و تسکین آلام بشری و حمایت از زندگی و سلامت انسان ها در نظام سلامت.

اردوی زیارتی قم و جمکران

اردوی خانوادگی زیارتی قم و جمکران

آگهی استعلام اجاره محل

مرکز آموزشی درمانی قلب شهید چمران تصمیم دارد محل تایپ و ثبت گزارشات تصویر برداری  را به صورت استعلام اجاره محل واگذار نماید. لذا افراد حقیقی و حقوقی واجد شرایط مایل به شرکت در این استعلام لازم است جهت اخذ شرایط، از روز دوشنبه مورخ ۱۵/۸/۹۶ تا پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ ۲۱/۸/۹۶  به واحد امور قراردادهای بیمارستان شهید چمران مراجعه نمایند.

زمان تحویل پیشنهادها : به صورت حضوری تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۲۴/۸/۹۶

زمان بازگشایی استعلام : روز پنج شنبه مورخ ۲۵/۸/۹۶ ساعت ۱۲ ظهر

کنفرانس مدیریت خون بیمار در جراحی قلب

کنفرانس مدیریت خون بیمار در جراحی قلب، ۱۲ آبان ماه، با حضور رییس دانشگاه، مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران و جمعی از اساتید جراحی قلب، بیهوشی قلب و هماتولوژی،در تالار زیتون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

بازدید کارشناسان معاونت درمان و مرکز بهداشت شماره ۱

بازدید کارشناسان معاونت درمان و مرکز بهداشت شماره ۱ از برنامه دوستار سالمند مرکز مورخ ۱۳۹۶/۸/۶

برگزاری کلاس آموزشی سیستم جدید حضور غیاب کسری

برگزاری کلاس آموزشی سیستم جدید حضور غیاب کسری مورخ ۱۳۹۶/۸/۶

برگزاری کمیته icd

در روز شنبه مورخ۱۳۹۶/۸/۶ کمیته ICD ؛ paceمرکزبا حضور اعضاء تشکیل و پرونده های ارسالی مورد بررسی  و پایش قرار و تصمیمات لازم اتخادگردید.

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز آموزشی ، درمانی و پژوهشی قلب شهید چمران RSS